(0222) 335 0580 / 5862 Çocuk Üniversitesi Sekreterliği

Çocuk Üniversitesi Öğrencilerinin Sergi Açılışı....

<<< Haberler Sayfası

Anadolu Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Çocuk Üniversitesi Yaratıcı Sanat Uygulamaları ve Seramik Atölyesi Sergisi" nin açılışı, 7 Ağustos Cuma günü Anadolu Üniversitesi Merkezler ve Birimler Binası’nda gerçekleştirildi. Açılışa, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Eskişehir Vali Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Savaş Koparal, Prof. Dr. Adnan Özcan, Çocuk Üniversitesi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Sedef Dikmen, Çocuk Üniversitesi öğretim üyeleri ve veliler katıldı.Engelliler Entegre Yüksekokulu Seramik Bölümü Öğretim Görevlisi Ercan Dural ve Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Baskı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Güldane Araz Ay tarafından yürütülen, Seramik ve Resim Baskı programlarındaki öğrencilerin eserlerinin sergilendiği etkinlikte, katılımcı öğrencilere sertifika verildi.Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan serginin açılış konuşmasında, “Çocuklarımızın sanata yatkınlığı, üniversite içinde onların yaratıcı zekâlarının, becerilerinin sanata dönüşmesi bizi çok mutlu etti. Umarım ilerideki sanatçılar bizim öğrencilerimizden çıkacak. Üniversitemizin özverili eğitimcilerini, Çocuk Üniversitesi'ne katkı sağlayan hocalarımızı tebrik ediyorum. Eserlerin sahibi öğrencilerimizin de gözlerinden öpüyorum.” dedi.Eskişehir Vali yardımcısı Ömer Faruk Günay ise, “Çocuk Üniversitesi, çocukların evrensel düşünmesine yardımcı olan bir program. Çocukların sanatla uğraşmaları, yeteneklerinin ortaya çıkarılması açısından çok önemlidir. Emeği geçen yöneticilere, eğitimcilere çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.Sergi, programı bitiren öğrencilere katılımcı sertifikalarının verilmesinin ardından sona erdi.

Sayfa Başına Git